Αρχείο μηνός Οκτώβριος 2015

Στον αγγελικό κόσμο των εργασιακών σχέσεων…

Στα ζόρικα χρόνια του μνημονίου που ζούμε η ανάγκη για προστασία και επανακατοχύρωση εργασιακών και επαγγελματικών δικαιωμάτων γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη. Παρ’ όλα αυτά σε ό, τι αφορά τον κλάδο μας, κάτι τέτοιο δεν φαντάζει να είναι η βασική προτεραιότητα του ΠΚΣ. Για πολλούς παλιότερους εργαζόμενους η κατάσταση είναι γνωστή, για κάποιους νεότερους ίσως όχι και τόσο.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στον αγγελικό κόσμο των εργασιακών σχέσεων… 29.10.15

«Το γρήγορο και το καλό δεν παν μαζί τα δυο τους»

Εν μέσω καλοκαιριού οι ιδιώτες κτηνίατροι που διατηρούν ιατρεία μικρών ζώων, έλαβαν επείγουσες ταχυδρομικές επιστολές ή e-mails από τις κατά τόπους Περιφέρειες ή Τομείς των περιφερειών, που τους καλούσαν να καταγράψουν όλους τους αντιλυσσικούς εμβολιασμούς που έχουν διενεργήσει από το 2013 ως σήμερα αναφέροντας και τα νούμερα από τα microchip που φέρουν τα εμβολιαζόμενα ζώα. Δεδομένου ότι η σήμανση των ζώων συντροφιάς είναι υποχρεωτική πλέον κι οι ιδιοκτήτες ζώων υποχρεούνται να έχουν τοποθετήσει το microchip πριν εμβολιάσουν το ζώο με το εμβόλιο της λύσσας.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Το γρήγορο και το καλό δεν παν μαζί τα δυο τους 24.10.15

Κτηνίατρος εκτροφής: Το τυράκι το είδες… Τη φάκα όμως;

Μεγάλη ευκαιρία να βγάλουν λεφτά οι κτηνίατροι σου είπαν – ένα καλό συμπλήρωμα του εισοδήματος μας, σκέφτηκες… Ανοίγουν νέες δουλειές για τους ανέργους σου είπαν – έκανες έναρξη στην εφορία εσύ… Κάνε τα χαρτιά σου, δεν έχεις να χάσεις τίποτα σου είπαν – θα «κρατήσεις» τους πελάτες σου σκέφτηκες και… κάπως έτσι δάγκωσες το τυράκι!

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κτηνίατρος εκτροφής. Το τυράκι το είδες… Τη φάκα όμως; 08.10.15