Αρχείο μηνός Νοέμβριος 2014

ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27/11

Για άλλη μία φορά φαίνεται πως για την πλειοψηφία της ΔΕ του ΠΚΣ δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον κλάδο να προκηρυχθεί απεργία. Όμως οι νέες αντιδραστικότερες αλλαγές που σχεδιάζει η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό, η ουσιαστική απαγόρευση του συνδικαλιστικού δικαιώματος για απεργία, το νέο μισθολόγιο-πείνας και μια σειρά ακόμα από ρυθμίσεις δεν έρχονται “μόνο για τους άλλους”, έρχονται για όλους μας. Ας αποτελέσει λοιπόν η απεργία της Πέμπτης 27/11, η σπίθα που θα βάλει τη φωτιά στον κάμπο. Ας είμαστε όλοι εκεί.

 ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

ΠΕΜΠΤΗ 27/11, ΣΤΙΣ 11.00ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Επιστολές προς ΔΕ, 17-11-14

17/11/14

Προς την Γραμματεία του ΠΚΣ
Παρακαλώ όπως πρωτοκολληθεί και προωθηθεί στα υπόλοιπα μέλη της ΔΕ η ακόλουθη πρόσκληση:

Ζητώ την άμεση σύγκληση  ΔΕ  με θέματα:

  1. Τακτική Γεν. Συνέλευση Β΄ εξαμήνου 2014
  2. Ασφαλιστικό (μετά από την 2η αναβολή της σχετικής συζήτησης που εκκρεμεί από τον Ιούνιο).
  3. Συμμετοχή του ΠΚΣ στην Πανελλαδική πανεργατική απεργία  στις 27 Νοεμβρίου.

Σε αντίθετη περίπτωση ζητώ καθ΄ ελάχιστο την έκδοση σχετικής ανακοίνωσης συμμετοχής στην απεργία, κοινοποιούμενη στα Υπουργεία Απασχόλησης και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, στον Τύπο, καθώς επίσης και στις Διευθύνσεις Κτηνιατρικής, στις ΕΑΣ και σε όλα τα ΝΠΙΔ στα οποία εργάζονται κτηνίατροι.

Για την ΑΡΠΑ
Λάμπρος Αντωνιάδης
Μέλος ΔΕ ΠΚΣ

 

17/11/14

Προς τη Γραμματεία του ΠΚΣ,

παρακαλώ όπως μου χορηγήσετε αντίγραφα των απαντήσεων των Δήμων και Περιφερειών για την ύπαρξη καταφυγίων, συνεργείων  και άλλων δομών προστασίας των αδέσποτων και αν ει δυνατό συγκεντρωτική κατάσταση σε πίνακα excel.

Μετά τιμής
Λάμπρος Αντωνιάδης
Μέλος ΔΕ

Πρόταση ΑΡΠΑ για απόφαση της ΔΕ του ΠΚΣ, για το ασφαλιστικό

Παρότι αποτελεί απόφαση της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης και είναι επιτακτική ανάγκη να ληφθούν πρωτοβουλίες για το ασφαλιστικό προς όφελος των χιλιάδων ασφαλισμένων συναδέλφων, ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος, με ευθύνη της πλειοψηφίας της ΔΕ, επιμένει να μην παίρνει καμία θέση για το θέμα. Ακολουθεί πρόταση της ΑΡΠΑ προς τη ΔΕ, που αν και στηρίζεται στην απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, για δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις της ΔΕ όχι μόνο δεν έχει υιοθετηθεί, δεν έχει ούτε καν συζητηθεί επί της ουσίας.

Δείτε εδώ την πρότασηΠρόταση ΑΡΠΑ για απόφαση της ΔΕ του ΠΚΣ 05-07-14