Αρχείο μηνός Ιανουάριος 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΕΚΔΥ 2014

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΠΕΚΔΥ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΓΕΔΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 18-1-2014.

Ακολουθεί το πρακτικό με τα αποτελέσματα:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΣ ΕΕ ΠΕΚΔΥ ΚΑΙ ΠΟΓΕΔΥ

Για την επίθεση της Προέδρου του ΠΚΣ στους δημόσιους κτηνιάτρους

Η πρόεδρος του ΠΚΣ κλήθηκε να παραστεί στη Διαρκή Επιτροπή της Βουλής σχετικά με την επεξεργασία του καινούριου νομοσχεδίου (πλέον Νόμου) του ΥπΑΑΤ, προκειμένου να διατυπώσει τις απόψεις του Συλλόγου επ’ αυτού. Κατά την τοποθέτησή της δεν δίστασε να ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα ενάντια στους δημόσιους κτηνίατρους, ισχυριζόμενη ότι δρουν ανεξέλεγκτα και η διαφθορά ανάμεσά τους είναι σχεδόν κανόνας υποδεικνύοντάς τους ταυτόχρονα ως την κύρια πηγή της παράνομης διακίνησης κτηνιατρικών φαρμάκων στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Για την επίθεση της Προέδρου του ΠΚΣ στους δημόσιους κτηνιάτρους, 30-01-14

Ο νέος πολυνόμος: Τι θεσμοθετεί-Τι (δεν) φέρνει.

Μετά από αρκετές παλινωδίες παρουσιάστηκε ο νέος (πολυ)νόμος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Κατά τις μνημονιακές συνήθειες τσουβαλιάζονται σε ένα νόμο η τροποποίηση προς το χειρότερο δύο πρόσφατων νόμων (για τα γεωργικά φάρμακα και τα ζώα συντροφιάς), περνά στους ιδιώτες η επίβλεψη των εκτροφών και γίνεται ένα ενιαίο πλαίσιο ελέγχου των τροφίμων υπό το Υπουργείο. Πιο αναλυτικά:

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο νέος πολυνόμος. Τι θεσμοθετεί-Τι (δεν) φέρνει. 27-01-14

18/01/14 Εκλογές ΠΕΚΔΥ: Να στείλουμε μήνυμα ανησυχίας και αντίστασης!!!

anatreptika

Οι εκλογές της ΠΕΚΔΥ στις 18 Ιανουαρίου 2014 διενεργούνται σε μια εποχή που η Συγκυβέρνηση και η Τρόικα προωθούν ως λύση για την κρίση που οι ίδιοι προκάλεσαν την πλήρη κατάργηση του κοινωνικού κράτους. Οι δημόσιες υπηρεσίες καταργούνται και τα αντικείμενα τους ιδιωτικοποιούνται. Η υγεία καθίσταται προνόμιο λίγων, ενώ όσοι εξακολουθούν να έχουν εργασία καταδικάζονται σε ακραίες μορφές εργασιακής επισφάλειας και οικονομικής εξαθλίωσης.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Να στείλουμε μήνυμα ανησυχίας και αντίστασης, 18-01-14